ReBalance your health, ReBalance your life!

Hoog kwalitatieve zorg staat voorop

Bij ReBalance Fysio Breda staat hoog kwalitatieve zorg voor op. De zorg wordt geheel afgestemd op de patiënt om een zo goed mogelijk herstel te kunnen bieden en/of lichaamsfuncties te blijven behouden. Elke patiënt moet controle krijgen over zijn of haar problematiek om zo vooruit te kunnen met zijn werk, hobby en passie.

Rebalance Fysiotherapie Breda beschikt over nette behandelkamers en een grote oefenzaal met diverse mogelijkheden. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk ontwikkelingen, zodat wij u goede kwalitatieve zorg kunnen bieden.

Ons team bestaat dan ook uit zeer gedreven fysiotherapeuten, die allen goed geschoold en zeer ervaren zijn, met extra oog voor de patiënt. Bij ons komt niet alleen de patiënt in beweging, maar zijn de therapeuten ook constant in beweging om de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie te volgen.

Om de klachten en/of beperkingen van onze patiënten goed te behandelen, bieden wij verschillende specialisaties aan en werken we als collega’s goed samen. Zo kan het een keer voorkomen dat een andere therapeut met een andere specialisatie tijdelijk de behandeling overneemt. Dit om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen. Uiteraard wordt dit eerst met u besproken.

 

rebalance-praktijk rebalance-praktijk-2

image-divider

Specialisaties ReBalance Fysiotherapie Breda

Wij bieden de volgende specialisaties aan;

Ook werken wij graag samen met andere medische professionals, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten uit het ziekenhuis, thuiszorg en andere zorgprofessionals in Breda e.o.

Hiernaast participeren wij in verschillende netwerken. De netwerken zijn erop gericht om de kwaliteit te waarborgen, samen kritisch te kijken naar de onderzoeksprotocollen en behandelmethoden en om transparantie te creëren binnen de fysiotherapie. Dit alles is er opgericht om de patiënt de best mogelijke behandeling te geven. ReBalance Fysiotherapie Breda is al meerdere jaren aangesloten bij het Claudicationetwerk. Dit netwerk richt zich  op patiënten met Perifeer Arterieel Vaatlijden. In de volksmond ook wel ‘etalage benen’ genoemd. Omdat het Claudicationetwerk landelijk een groot succes is, is er gekeken hoe de kwaliteiten van het netwerk meer benut kunnen worden en gebruikt kunnen worden bij andere chronische aandoeningen. Vanaf 2020 is het Claudicationetwerk omgevormd naar het Chronische Zorgnet. Uiteraard maakt ReBalance Fysiotherapie Breda ook deel uit van dit netwerk.

Ook zijn wij een trouw lid van het Reumanetwerk. Tijdens de pilot van het Reumanetwerk Breda hebben wij actief deelgenomen en bijgedragen aan de ontwikkeling hiervan. Het Reumanetwerk is inmiddels gefuseerd met Tilburg en samen vertegenwoordigen wij het Reumanetwerk Midden West Brabant.

Zo is er ook het Schouder Netwerk West Brabant met als doel een goed georganiseerde en gespecialiseerde zorg voor schouderklachten te ontwikkelen. Ook bij ReBalance Fysiotherapie vindt u een gespecialiseerde schoudertherapeut. Tot slot zijn wij bezig om toe te treden in het Handennetwerk Breda. Onze handtherapeute is volledig bijgeschoold en in staat u specialistische zorg voor pols- en handklachten te bieden

Het VKB netwerk is een open netwerk voor de waarborging van de revalidatie na een voorste kruisband reconstructie. ReBalance Fysiotherapie Breda volgt dit netwerk op de voet en neemt deel aan de scholingen en cursussen van dit netwerk. U bent bij ons dus ook aan het juiste adres na een VKB-reconstructie.

ReBalance Fysiotherapie is aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Chronisch ZorgNet (voorheen ClaudicaioNet)
  • Reumanetwerk Midden West Brabant
  • Schouder Netwerk West Brabant
  • Handennetwerk Breda (aspirant lid; aanmelding wordt verwerkt)
  • VKB-netwerk (open netwerk)

 

Het Team

Fatiha el Madani

Fatiha el Madani

Fysiotherapeute, Claudicatiotherapeute, Longtherapeute

In juni 2009 ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool. In het laatste jaar heb ik als afstudeerrichting ‘Wervelkolom’ gekozen. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeute en heb ik ervaring...

Lees meer
Lisanne Konings

Lisanne Konings

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute

In 2016 ben ik afgestudeerd van THIM van der laan in Nieuwegein. Voor de opleiding fysiotherapie heb ik een sport opleiding gedaan, namelijk het CIOS. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam...

Lees meer
Stefanie Maenhout

Stefanie Maenhout

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute, Longtherapeute, Zwangerschapstherapeut

Mijn naam is Stefanie Maenhout, ik ben 32 jaar en in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeute aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik heb afgelopen jaren in de breedte ervaring opgedaan...

Lees meer
Stéphanie van de Ven

Stéphanie van de Ven

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute i.o.

Gedurende mijn opleiding hebben ik kennis mogen maken met verschillende vakgebieden binnen ons brede vak. Ik ben na mijn afstuderen direct aan het werk gegaan en werkervaring op gedaan binnen tweedelijns instellingen met betrekking tot geriatrische, orthopedische en neurologische revalidatie. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan in particuliere praktijken, waarbij ik een brede variatie aan klachtenbeelden heb gezien. U kunt bij mij terecht voor diverse klachten aan het bewegingsapparaat.

Lees meer
Karin Hulsteyn

Karin Hulsteyn

Handtherapeute, fysiotherapeute

Ik ben Karin Hulsteyn en sinds 1986 werkzaam als fysiotherapeut. Na 11 jaar in Zwitserland te hebben gewerkt als fysiotherapeut/manueel therapeut (Maitland)/sporttherapeut ben ik terug in Nederland in de kinderrevalidatie gaan werken.

Lees meer

google sterren