ReBalance your health, ReBalance your life!


Handtherapie Breda

We gebruiken onze handen bijna bij alles wat we doen. Als u klachten aan uw hand of pols ervaart, merkt u op hoe vervelend en beperkend dit kan zijn. Onze handen zitten ingewikkeld in elkaar. De hoeveelheid kleine botjes, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat we onze handen op verschillende manier kunnen gebruiken. Zo kunnen we precisiewerk doen met onze handen, maar willen we ook graag onze handen kunnen gebruiken voor zware handelingen.

Door de bijzondere constructie van onze handen en het veelvuldig gebruik ervan, zijn onze handen ook kwetsbaar. Overbelasting, slijtage of een ongeluk kunnen voor verschillende klachten zorgen met veel beperkingen. Het is daarom belangrijk tijdig aan de bel te trekken en te kiezen voor een goede behandeling door een ervaren en geschoolde handtherapeut. Onze handtherapeute heeft zich helemaal toegelegd op de behandeling van hand, pols en arm. Bij ReBalance Handtherapie Breda vindt u de hand- en pols expert!

 


Wat kunt u verwachten van handtherapie bij ReBalance?

ReBalance Handtherapie in Breda houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Onze handtherapeut behandelt handklachten waar geen operatie voor nodig is en verzorgt het revalidatieproces na een operatie. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Ons doel is dat u uw handen zo optimaal mogelijk weer kunt gebruiken in uw dagelijks leven.

Slaan we de handen in één?

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken handtherapeut? Wilt u graag minder hand- en/of polsklachten ervaren? Maak dan een afspraak bij de handtherapeut van ReBalance Fysiotherapie in Breda! Onze handtherapeut probeert samen met u de meest efficiënte behandeling op te stellen. We werken dan ook samen ergotherapeuten, het Amphia Ziekenhuis in Breda en zijn aangesloten bij het Handennetwerk Breda.
Wordt u binnenkort geopereerd? Ga dan vóór de operatie langs bij de handtherapeut van ReBalance Fysiotherapie in Breda. De handtherapeut doet een aantal metingen om de kracht en de beweeglijkheid van uw hand of pols voor de operatie in kaart te brengen, zodat ze goed weet wat de situatie was voor de operatie. Na de operatie begeleidt zij het herstelprocoes en werken jullie samen aan een optimaal herstel.