ReBalance your health, ReBalance your life!

Hoog kwalitatieve zorg staat voorop

Bij ReBalance Fysio Breda staat hoog kwalitatieve zorg voor op. De zorg wordt geheel afgestemd op de patiënt om een zo goed mogelijk herstel te kunnen bieden en/of lichaamsfuncties te blijven behouden. Elke patiënt moet controle krijgen over zijn of haar problematiek om zo vooruit te kunnen met zijn werk, hobby en passie.

Rebalance Fysiotherapie Breda beschikt over nette behandelkamers en een grote oefenzaal met diverse mogelijkheden. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk ontwikkelingen, zodat wij u goede kwalitatieve zorg kunnen bieden.

Ons team bestaat dan ook uit zeer gedreven fysiotherapeuten, die allen goed geschoold en zeer ervaren zijn, met extra oog voor de patiënt. Bij ons komt niet alleen de patiënt in beweging, maar zijn de therapeuten ook constant in beweging om de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie te volgen.

Om de klachten en/of beperkingen van onze patiënten goed te behandelen, bieden wij verschillende specialisaties aan en werken we als collega’s goed samen. Zo kan het een keer voorkomen dat een andere therapeut met een andere specialisatie tijdelijk de behandeling overneemt. Dit om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen. Uiteraard wordt dit eerst met u besproken.

 

rebalance-praktijk rebalance-praktijk-2

image-divider

Specialisaties ReBalance Fysiotherapie Breda

Wij bieden de volgende specialisaties aan;

Ook werken wij graag samen met andere medische professionals, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten uit het ziekenhuis, thuiszorg en andere zorgprofessionals in Breda e.o.

Hiernaast participeren wij in verschillende netwerken. De netwerken zijn erop gericht om de kwaliteit te waarborgen, samen kritisch te kijken naar de onderzoeksprotocollen en behandelmethoden en om transparantie te creëren binnen de fysiotherapie. Dit alles is er opgericht om de patiënt de best mogelijke behandeling te geven. ReBalance Fysiotherapie Breda is al meerdere jaren aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Binnen het Chronisch Zorgnet zijn wij gespecialiseerd in Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV), longfysiotherapie en revalidatie na COVID19.

Als praktijk zijn wij al lange tijd betrokken bij het netwerk voor Reumatische aandoeningen. Wij hebben ons hard gemaakt voor het Reumanetwerk Breda, wat vervolgens is overgegaan naar het Reumanetwerk Midden West Brabant om vervolgens de overstap te maken naar het landelijke netwerk 'ReumanetNL'.

Hiernaast zijn wij ook aangesloten bij het Handennetwerk Breda. Onze handtherapeute is volledig bijgeschoold en is in staat u specialistische zorg voor pols- en handklachten te bieden.

Het VKB netwerk is een open netwerk voor de waarborging van de revalidatie na een voorste kruisband reconstructie. ReBalance Fysiotherapie Breda volgt dit netwerk op de voet en neemt deel aan de scholingen en cursussen van dit netwerk. U bent bij ons dus ook aan het juiste adres na een VKB-reconstructie.

ReBalance Fysiotherapie is aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Chronisch ZorgNet (PAV, long & COVID19 nazorg)
  • Reumanetwerk LReumanetNL
  • Handennetwerk Breda
  • VKB-netwerk (voorste kruisband)

 

Het Team

Fatiha el Madani

Fatiha el Madani

Fysiotherapeute, Claudicatiotherapeute, Longtherapeute, ACT-coach, Ademcoach

In juni 2009 ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool. In het laatste jaar heb ik als afstudeerrichting ‘Wervelkolom’ gekozen. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeute en heb ik ervaring...

Lees meer
Lisanne Konings

Lisanne Konings

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute

In 2016 ben ik afgestudeerd van THIM van der laan in Nieuwegein. Voor de opleiding fysiotherapie heb ik een sport opleiding gedaan, namelijk het CIOS. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam...

Lees meer
Stefanie Maenhout

Stefanie Maenhout

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute, Longtherapeute, Zwangerschapstherapeut

Mijn naam is Stefanie Maenhout, ik ben 32 jaar en in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeute aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik heb afgelopen jaren in de breedte ervaring opgedaan...

Lees meer
Fleur de Bakker

Fleur de Bakker

Fysiotherapeute i.o.

Mijn naam is Fleur de Bakker. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans hogeschool in Breda. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als fysiotherapeut binnen een aantal particuliere praktijken en in een verzorgingshuis in de omgeving van Breda.

Lees meer
Karin Hulsteyn

Karin Hulsteyn

Handtherapeute, fysiotherapeute

Ik ben Karin Hulsteyn en sinds 1986 werkzaam als fysiotherapeut. Na 11 jaar in Zwitserland te hebben gewerkt als fysiotherapeut/manueel therapeut (Maitland)/sporttherapeut ben ik terug in Nederland in de kinderrevalidatie gaan werken.

Lees meer
Agnes van Houwelingen

Agnes van Houwelingen

Fysiotherapeute, Oedeemtherapeut, Ademcoach

Aangenaam, ik ben Agnes van Houwelingen. Ik haalde in 1989 mijn diploma fysiotherapie aan de hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Na een kleine 30 jaar werken in de Alblasserwaard ben ik in november 2023 aangeschoven bij de collega’s van Rebalance.

Lees meer

google sterren