ReBalance your health, ReBalance your life!

Agnes van Houwelingen

Big-registratienummer: 59033945004

Aangenaam, ik ben Agnes van Houwelingen. Ik haalde in 1989 mijn diploma fysiotherapie aan de hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Na een kleine 30 jaar werken in de Alblasserwaard ben ik in november 2023 aangeschoven bij de collega’s van Rebalance.

Ik voel me thuis in het Brabantse en hou ervan om me te verdiepen in de mensen om me heen. Naast alle op te noemen praktische vaardigheden ben ik vooral geïnteresseerd in u als persoon. Het is een voorrecht om door mijn werk een kijkje te mogen nemen in uw leven. Ik kijk daarbij met een brede blik naar het totale functioneren van uw lichaam en zoek waar nodig de samenwerking met andere zorgverleners.

In 1989 startte ik als algemeen,- en sportfysiotherapeut. Later kwam daar bedrijfsfysiotherapie bij. Naast mijn baan gaf ik voorlichting en blessureadvies bij een voetbal,- en wielervereniging en werkte ik enkele jaren als fysiotherapeut in het medische team van de nationale karateploeg. Inmiddels werk ik graag met de methode Mulligan, een pijnloze vorm van manueel-therapie. Ook ben ik geschoold in oedeemtherapie en klachten bij oncologische problemen en heb ik ervaring in het behandelen van pijnklachten in het kaakgebied. Door de komst van het Covid-virus en het groeiende aantal burn-outklachten is mijn interesse voor de ademhalingstherapie ontstaan. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen op dat gebied gedaan en pas ik de opgedane kennis toe.

Mijn doel is om u zo goed en zo lang mogelijk op eigen kracht te laten functioneren. Samen kijken we wat ik voor u kan betekenen zowel behandelend als preventief. We bewegen daarbij binnen uw individuele mogelijkheden!

Ik zie u graag in mijn kamer.