ReBalance your health, ReBalance your life!

Stéphanie van de Ven

Big-registratienummer: 19927739704

Mijn naam is Stéphanie van de Ven. In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool te Breda. Gedurende mijn opleiding hebben ik kennis mogen maken met verschillende vakgebieden binnen ons brede vak. Ik ben na mijn afstuderen direct aan het werk gegaan en werkervaring op gedaan binnen tweedelijns instellingen met betrekking tot geriatrische, orthopedische en neurologische revalidatie. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan in particuliere praktijken, waarbij ik een brede variatie aan klachtenbeelden heb gezien. U kunt bij mij terecht voor diverse klachten aan het bewegingsapparaat.

Sinds januari dit jaar, ben ik mijzelf gaan specialiseren en volg ik nu de opleiding tot oedeemtherapeut volgens de Casley-Smith methode. Deze opleiding ben ik gestart aan de Berekuyl Academy van de Vrije Universiteit van Brussel. U kunt straks bij mij ook terecht voor behandeling van diverse oedemen, oefentherapie en ontspanningstherapie. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, houd ik van koken en eten.

Ik vind het belangrijk dat ik iets voor mensen kan betekenen en dat we samen aan de slag kunnen met de hulpvraag. Sinds april 2021 ben ik met plezier werkzaam bij Re-Balance, ik leer u graag kennen tijdens de behandeling.

Scholinginformatie:

Opleiding tot Oedeemfysiotherapeute, Berekuyl Academy Vrije Universiteit Brussel 2021-heden.
Scholing CVA. Surplus, Breda 2019
Scholing Hulpmiddelen. Surplus, Breda 2019
Scholing Valpreventie. Surplus, Breda 2019
Minor: Faculty of Physical Education and Sport. Kennis opgedaan over kind ontwikkeling, neurologische aandoeningen en oefentherapie. Charles University, Praag 2019
Cursus Oefentherapie. Denkfysio, Nijmegen 2018
Diploma reanimatie (BLS) en AED. Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda (SRB), Breda 2018
Tapecursus Medical Taping Concept. Denkfysio, Nijmegen 2017
Bachelor Fysiotherapie. Avans Hogeschool, Breda 2016-2020.