ReBalance your health, ReBalance your life!

Rebalance Fysiotherapie Breda

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, starten wij met een intake gesprek en het lichamelijk onderzoek. ReBalance Fysiotherapie brengt samen met u de klachten en factoren die van invloed zijn op uw klachten in beeld. Na goed advies van ons, bepalen wij samen welke therapie het beste bij u zal passen. Dit kan ook een combinatie van therapieën zijn.

Bekijk ons aanbod

Over ons

Alles in het leven draait om balans! Wanneer uw lichaam in balans is, ervaart u geen of weinig klachten. Helaas treden er soms verstoringen op, dit kan in of buiten het lichaam zijn, die uw balans verstoren. Hier-door kunt u klachten ervaren in uw dagelijks functioneren.

ReBalance Fysiotherapie Breda helpt u graag weer in balans. Wij beschikken over ervaren therapeuten met verschillende specialismen met aandacht voor de patiënt.
Heeft u geen klachten, maar wel specifieke doelen? Het team van ReBalance Fysiotherapie Breda helpt u graag deze doelen op een evenwichtige manier te behalen.
ReBalance your health, ReBalance your life!

Terugbel verzoek

    Medisch fitness is er voor iedereen.
    Bij ReBalance Fysiotherapie denken wij graag met u mee. Afhankelijk van de vraag, bieden wij ook medisch senioren fitness en women only fitness aan.

    google sterren